Rijwielhandel De Polder helpt CSS weer jaren vooruit!

Bij de overgang naar Den Butter nam volleybalvereniging C.S.S. richting een spiksplinternieuwe sporthal vreselijk oud materiaal mee. Dat kon natuurlijk niet. Tijd voor vernieuwing! Met dank aan De Polder.

Ballen worden natuurlijk eens in de zoveel tijd vervangen door nieuwe exemplaren. Maar de opbergruimte hiervoor gaat al jaren mee. De ballenbak van C.S.S. was inmiddels zo oud, dat niemand meer met zekerheid kon zeggen hoe we er überhaupt aan zijn gekomen. Vermoedelijk heeft een van onze handige leden de metalen kooi ooit zelf in elkaar gezet. Maar nu was het toch echt tijd voor een nieuwe – er lieten al onderdelen los, vervanging was hard nodig.
Rijwielhandel De Polder sponsorde een mooie, nieuwe ballenkar. Zo kunnen we weer jaren vooruit met deugdelijk materiaal.

Jos, bedankt!

www.depolder.nl

Corona maatregelen (2)

Beste CSS’ers,

Wij hopen dat iedereen deze bizarre tijden in alle gezondheid door komt.

Zoals inmiddels wel bekend, zijn alle maatregelen omtrent het Corona virus verlengd tot 28 april. Of we in mei weer kunnen starten met trainen, is ook nog niet zeker. We kunnen op dit moment niet meer doen dan afwachten.

De Nevobo heeft inmiddels ook een besluit genomen omtrent promotie en degradatie voor 2020/2021. In het kort komt het er voor CSS op neer dat alle teams volgend seizoen in dezelfde klasse kunnen uitkomen. Meer informatie is hier te vinden: https://www.nevobo.nl/nieuwsbericht/2020/03/31/promotie-degradatie-richting-seizoen-2020-2021

Mochten er nog vragen zijn, dan horen we het graag. Mocht er meer nieuws zijn, dan horen jullie het zo snel mogelijk.

Bestuur C.S.S.