Toernooien

Bitterballentoernooi

Het Bitterballentoernooi is een welbekende traditie binnen CSS. Op de eerste training van het nieuwe kalenderjaar worden alle leden door elkaar gehusselt en met deze teams wordt een toernooi gespeeld. Maar niet voordat iedereen elkaar natuurlijk al het beste voor het nieuwe jaar heeft toegewenst. Wedstrijden beginnen vaak met vele handen schudden en gelukwensen. Een gezellige Nieuwjaarstraditie, die wordt afgesloten met een flink aantal schalen bitterballen in het Sportcafé.

NEGIM Toernooi

Het Neem-Een-Gezellig-Iemand-Mee Toernooi is terug! In het voorjaar wordt op een trainingsavond het NEGIM Toernooi gespeeld, waarbij alle jeugdleden een introducée mee mogen nemen (het liefst een gezellig iemand, natuurlijk). We mixen iedereen en spelen zo een gezellig toernooitje.

Beach Event

Sinds 2011 werd in het laatste weekend van de zomervakantie het Beach Event georganiseerd. Het Wilhelminaplein veranderde in een strand en RHV, Zaalvoetbal Rijen en CSS organiseerden hier toernooien. Sinds 2016 wordt er op Sportpark Vijf Eiken gespeeld op de strandlocaties van RHV.